Veelgestelde vragen

Vind hier je antwoord

Hieronder vind je een korte lijst met onze meest gestelde vragen. Voor meer informatie of als je het antwoord hieronder niet kunt vinden, kun je het contactformulier gebruiken of een e-mail sturen naar info@coachvooruit.nl.

Coach Vooruit biedt begeleiding op eigen locatie of bij de jongere thuis. De begeleiding uit zich in hulp bij o.a. het creëren van een gezond dagritme, het huishouden, het stabiliseren van de financiën en het opbouwen van een netwerk. Ook biedt Coach Vooruit gespecialiseerde begeleiding indien nodig. Denk aan gevallen waarin bijvoorbeeld autisme, ex detentie, tienermoederschap of huiselijk geweld een rol speelt.

Coach Vooruit biedt diverse mogelijkheden op het gebied van dagbesteding met zowel interne als externe partners in het netwerk. Samen met de jongere doen we er alles aan om de eigen krachten en kwaliteiten van de jongere te versterken.

Bij ambulante begeleiding krijgt de jongere één of meerdere uren per week 1 op 1 begeleiding in eigen huis of omgeving. Hierbij wordt in de gaten gehouden of alles goed gaat en volgens plan verloopt. Het doel hierbij is heel duidelijk: jou de regie teruggeven over je eigen leven, zodat je zelfredzaam wordt en zelfstandig verder kunt.

Voor spoed is Coach Vooruit 24 uur per dag bereikbaar op 06 42 62 43 33.

De begeleiding is outreachend, dat betekent dat de persoonlijke begeleider de cliënt in diens omgeving bezoekt, dit kan thuis zijn maar ook bij een instelling of op school, afhankelijk van waar de behoefte en de hulpvragen liggen. Indien nodig kan dit ook bij ons op kantoor.

De vaste trajectbegeleider komt afhankelijk van de indicatie een x aantal uren in de week langs bij de cliënt. Tussen de afspraken door is er ook telefonisch contact.

Vraag het ons