Over Coach Vooruit

Wij zijn doeners en werken vanuit het hart. Wij staan naast de jongeren en helpen hen vanuit verschillende startpunten vooruit.

Maak kennis met onze begeleiders

Wie wij zijn

Gespecialiseerd in het begeleiden van jongeren

Coach Vooruit  is een organisatie in Rotterdam en Den Haag. Wij geloven in de eigen kracht van jongeren. Coach Vooruit heeft een passie om vastgelopen jongeren en jongvolwassenen te ondersteunen naar herstel en groei op alle leefgebieden. Onze missie is om de hulpbehoevende te ondersteunen en te stimuleren in hun ontwikkeling. Onze begeleiders ondersteunen en borduren voort op de eigen krachten en mogelijkheden van jongeren en (jong)volwassene. Het doel is werken naar een hoger kwaliteit van leven door onze krachtmethodiek te gebruiken om o.a. zelfredzaamheid en het welzijn te vergroten.

Missie & Visie

Werken vanuit de drie V’s

Veiligheid: Wij streven ernaar alle betrokken een veilig gevoel te geven waarin zij zich kunnen uiten en iedereen zich veilig voelt. Wij helpen onze jongere en (jong)volwassene om gedrag bespreekbaar te maken. Iedere individu wordt op identiteitsniveau volledig geaccepteerd.

Vertrouwen: Onze professionals werken vanuit het vertrouwen in ieders kwaliteiten en krachten. Wij geloven in potentie en ondersteunen bij het zelfdenkend en oplossingsgericht vermogen, het benutten van capaciteiten en kwaliteiten.

Verantwoordelijkheid: Vanuit Coach Vooruit geloven wij ook in daadkracht en actie. Daarom vinden wij het belangrijk om de jongere te activeren. Wij ondersteunen bij dit proces door zoveel mogelijk eigen regie te stimuleren.

Certificeringen